Legyen egyesületünkben TAG, vagy PÁRTOLÓ tagként támogassa a kuvikok és más veszélyeztetett madárfajok országos védelmi munkáit!

 

Mi a különbség a Tag és a Pártoló tag között?

TAG
Az egyesület tagja éves meghatározott összegű tagdíjat fizet, aktívan részt vesz az egyesületi életben, van szavazati joga a Közgyűlésen, egyesületi tisztviselőt választhat és megválasztható tisztviselőnek, ezen felül:
- minden évben az előre meghirdetett bemutató gyűrűzéseken egyesületi rendezvényeken részt vehet,
- közös levelező listánk tagja lesz, így értesülhet a friss hírekről, rendezvényekről, eredményeinkről,
- részt vehet a Naplás-tónál július végétől október végéig heti rendszerességgel zajló madárgyűrűzésen,
- az egyesület éves tevékenységéről a következő év január végéig beszámolót kap digitális formában,
- névre szóló tagsági kártyát kap, amivel szavazhat.

jelenleg érvényes éves tagdíjak:
1, Felnőtt: 4000 Ft/év

2, Diák/Gyerek/Nyugdíjas: 3000 Ft/év

3, Családi (2 felnőtt és hozzá tartozó gyerekek): 7000 Ft/év

Új tagként jelentkezőknek lehetőséget biztosítunk terepi munkán való részvételre és közös vidám sörözések és beszélgetések közepette a kölcsönös megismerkedésre.

Régi Tagjainktól azt kérjük, hogy minden év elején újra töltsék ki a jelentkezési formanyomtatványt közvetlenül mielőtt befizetik a tagdíjat. Így frissülhetnek az elérési adatai és egyúttal a “Tagjaink” listája is.

PÁRTOLÓ TAG
Az egyesület pártoló tagja minden évben egy előre meg nem határozott felajánlással támogatja az egyesületet, de nem kíván részt venni aktívan annak életben, csak a támogatását ismerjük el, köszönjük meg. Szavazati joga nincs, azonban tanácskozási joggal részt vehet a Közgyűlésen és javaslatokat tehet, sőt, a viták során véleményezhet is. Természetesen bemutató gyűrűzéseken egyesületi rendezvényeken szívesen látjuk.
Pártolói támogatásként bármekkora összeget köszönettel fogadunk.
Kiemelt pártoló tagjaink (magán, vagy intézményi): 10000.-/év, vagy ennél magasabb összeggel járulhatnak hozzá az egyesület működéséhez.

Amennyiben Ön valamelyik formában támogatná természetvédelmi törekvéseinket, úgy várjuk az Új tagként jelentkezők, a Megújító tagságot regisztráló tagok valamint a Pártoló tagok évenkénti  bejelentkezését, frissítését és regisztrációját, melyet a honlapon elérhető felületen tehetnek meg, az „Új pártoló és tagi felvételi és tagok megújító jelentkezés” lapunk kitöltésével és elküldésével.

Joomla templates by a4joomla