Legyen egyesületünkben TAG, vagy PÁRTOLÓként támogassa a kuvikok és más veszélyeztetett madárfajok országos védelmi munkáit!

 

Mi a különbség a Tag és a Pártoló tag között?

TAG
Az egyesület tagja éves meghatározott összegű tagdíjat fizet, aktívan részt vesz az egyesületi életben, van szavazati joga a Közgyűlésen, egyesületi tisztviselőt választhat és megválasztható tisztviselőnek, ezen felül:
- minden évben az előre meghirdetett bemutató gyűrűzésen részt vehet a Merzse-mocsári kuvikodúknál, vagy egyéb helyszínen,
- közös levelező listánk tagja lesz, így értesülhet a friss hírekről, rendezvényekről, eredményeinkről,
- részt vehet a Naplás-tónál július végétől október végéig heti rendszerességgel zajló madárgyűrűzésen,
- az egyesület éves tevékenységéről a következő év január végéig beszámolót kap digitális formában,
- névre szóló tagsági kártyát kap, amivel szavazhat.


jelenleg érvényes éves tagdíjak:
1, Felnőtt: 4000 Ft/év

2, Diák/Gyerek/Nyugdíjas: 3000 Ft/év

3, Családi (2 felnőtt és hozzá tartozó gyerekek): 7000 Ft/év

Az aki új tagként szeretne belépni, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Végleges felvételéről a Vezetőség dönt. Ez előtt lehetőséget biztosítunk eljönni terepi munkára és közös vidám sörözések és beszélgetések közepette a kölcsönös megismerkedésre.

Régi Tagjainktól azt kérjük, hogy minden év elején újra töltsék ki a formanyomtatványt közvetlenül mielőtt befizetik a tagdíjat. Így frissülhetnek az elérési adatai és egyúttal a “Tagjaink” listája is. A későbbiekben szeretnénk odáig fejleszteni a honlapot, hogy az éves befizetést és adatfrissítést egyszerre egy felületen tehessétek meg.

PÁRTOLÓ TAG
Az egyesület pártoló tagja minden évben egy előre meg nem határozott felajánlással támogatja az egyesületet, de nem kíván részt venni aktívan annak életben, csak a támogatását ismerjük el, köszönjük meg, ezért nincs szavazati joga, azonban tanácskozási joggal részt vehet a Közgyűlésen és javaslatokat tehet, sőt, a viták során véleményezhet is.
Pártolói támogatásként bármekkora összeget köszönettel fogadunk.
Kiemelt pártoló tagjaink (magán, vagy intézményi): 10000.-/év, vagy ennél magasabb összeggel járulnak hozzá az egyesület működéséhez

Amennyiben Ön valamelyik formában támogatná természetvédelmi törekvéseinket, úgy várjuk regisztrációját jelentkezési lapunk kitöltésével és szíves elküldésével. 

Joomla templates by a4joomla